Bedrijven

Doel is het duurzaam ontwikkelen en behouden van hoogwaardige industriële kennis en werkgelegenheid in Nederland.

SafanDarley B.V.

SafanDarley is als toonaangevende Nederlandse onderneming, dé mondiale specialist in de ontwikkeling en bouw van kantbanken en scharen voor zowel het dunne als het dikke plaatsegment. Met alle disciplines in eigen huis; van R&D en engineering tot fabricage en assemblage, van marketing & sales tot technologie- en opleidingscentrum, van helpdesk tot servicedienst.

Als uitvinder van de elektronische kantpers heeft SafanDarley een wereldwijde Evolutie in plaatbewerking in gang gezet. Kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de kernwaarden waarmee SafanDarley wereldwijd een groeiende klantenkring aan zich bindt. SafanDarley heeft twee productievestigingen, de hoofdvestiging in Lochem en een vestiging in Eijsden.

Kijk voor meer informatie op de website van Safandarley

Bewo Cutting Systems B.V.

Bewo is al meer dan 50 jaar actief in de markt voor zaagoplossingen van buizen en profielen. Daarmee heeft Bewo een jarenlange ervaring opgedaan die zij graag inzetten bij hun advisering. 

Bewo biedt maatwerkoplossingen voor (automatiserings)vraagstukken rondom het zaagproces. De geautomatiseerde processen voorzien ook in nabewerking; de zaaglijnen van Bewo kunnen ontbramen, aanfasen, meten, wassen en verpakken. De producten worden gekenmerkt door een hoge betrouwbaarheid, gebruik makend van geavanceerde technologieproducten, met de nadruk op hoge prestaties. Bewo biedt een totaal oplossing, wat verder gaat dan de levering van een installatie.

Kijk voor meer informatie op de website van Bewo Cutting Systems.

STYLE CNC Machines B.V.

STYLE ontwikkelt en produceert CNC draai- en freesmachines. Al sinds haar oprichting in 1991 is de focus van STYLE gericht op de eenvoudige productie van enkelstuks en kleine series. Het hart van STYLE is de innovatieve besturing. Een zeer toegankelijke CNC besturing voor zowel de beginnende verspaner als voor de ervaren operator. Deze unieke STYLE-besturing is ontworpen en gebouwd in eigen beheer en is specifiek geoptimaliseerd voor de productie van enkelstuks en kleine series. Met deze gebruiksvriendelijke software is het mogelijk de omsteltijden tot een minimum te beperken. 

STYLE heeft behalve in Nederland vestigingen in België, Tsjechië en Polen.

Kijk voor meer informatie op de website van STYLE CNC Machines.

Dynobend B.V.

Dynobend ontwikkelt en produceert professionele elektrische CNC buigmachines.  In de afgelopen 30 jaar zijn zij uitgegroeid tot specialist in het realiseren van slimme innovatieve oplossingen voor het professioneel en efficiënt buigen van buizen en profielen. Met onder meer de gepantenteerde verticale klemsystemen onderscheidt Dynobend zich in haar branche. 

Dynobend investeert volop in technische kennis en software-engineering om voorop te lopen in de digitale ontwikkelingen in de maakindustrie en heeft alle technische kennis en vaardigheden in eigen huis. Een team van engineers zorgt ervoor dat de beste oplossing voor de klant wordt ontwikkeld. Innovatieve producten, bijbehorende diensten en hooggewaardeerde service zijn onderdeel van de totaaloplossing

Kijk voor meer informatie op de website van Dynobend

 

Onze bedrijven